Конкурс за учешће на ECO ART FEST

Акција заједничке помоћи (АЗП) расписује
КОНКУРС
за учешће на Еко арт фетивалу (ECO ART FEST)
Северна Митровица 23-25. мај 2018. године

Еко арт фестивал (ECO ART FEST) је тродневни такмичарски фестивал који ће се први пут одржати у северном делу Митровице од 23. до 25. маја 2018. године. На фестивалу ће бити представљени радови учесника који су похађали барем једну од четири едукативне еколошко-уметничке радионице (визуелне уметности – филм и фотографија >>; ликовне уметности >>; примењене уметности и модни дизајн >>; вајарство >>) које ће бити одржаване у периоду од 30. марта до 15. маја 2018. године (четири радионице у трајању од по три сата; датуми одржавања радионица биће саопштени накнадно). Аутори најбољих радова у четири категорије (фотографија, филм, ликовне уметности, примењене уметности и модни дизајн) добијају плакету и новчани износ од 100 америчких долара.

Право пријаве на конкурс учешћа имају сви млади људи (предност имају средњошколци и студенти) који имају уметнички сензибилитет и осећај за заштиту животне средине.

Пријава кандидата траје до 19. марта, од 20. до 25. марта обавиће се разговор са кандидатима, после чега ће бити објављени резултати конкурса (најкасније до 26. марта 2018. године).

Пријава на конкурс треба да садржи:
а) Име и презиме кандидата;
б) Кратку биографију;
в) Област за коју се конкурише (визуелне уметности, ликовне уметности; примењене уметности и дизајн; вајарство)

Пријаве на конкурс потребно је слати електронским путем, на адресу office@ecoartfest.org са насловом: Конкурс за Еко арт фестивал.

Све информације о Еко арт фестивалу и конкурсу можете прочитати на интернет страни ecoartfest.org. Лични контакт: Миљана Булатовић, мобтел: +381649018260.